Ystäväkirjeet

SAMSUNG CSC

…ihmisille ilon tuonut niin kuin isä lapsilleen…   

Ken on luonut sinitaivaan, vihertävän metsän ken? Ken on luonut kauneuden kukkasille niittyjen? Jumala on kaiken luonut, Jumala on kaiken suonut, ihmisille ilon tuonut niin kuin Isä lapsilleen… Mikael Nybergin ajatusten myötä tervehdin teitä hyvät ystävät näin kesän kynnyksellä ja pitkästä aikaa. Olemassa ollaan ja kaikki on kohtalaisen hyvin.

Sisälähetysseura Safed ry perustettiin 27.4.1994, eli vuosi 2019 on Safedin 25 v juhlavuosi. Safedin toiminnan myötä sain löytää elämääni merkityksen ja tarkoituksen, joten aihetta on moninkertaiseen kiitokseen. Kiitos myös Sinulle, hyvä Ystävä, joka olet tukenut Safedin toimintaa rukouksin ja taloudellisesti tukien näiden vaiherikkaiden vuosikymmenten aikana. Keväinen matkamme Viron Pärnuun oli onnistunut ja sosiaalisia suhteita solmittiin hemmotteluhoitojen ohessa. Iltaohjelmat ajankohtaisista aiheista antoivat aihetta syvällisempään pohdintaan monen matkalaisen mielessä, palaute oli rohkaisevaa. Luentojen aiheet olivat: Välitä Muististasi, Tiesitkö tämän vaihtoehtohoidoista, sekä Tunnista tunteesi – tunnelukkosi. Seurojen aihe; Pyhä Henki UT.

Kyselin mielessäni -80 luvun alkupuolella, mikä minua oikein vaivaa?   Kysymykseni veikin kymmenisen vuotta myöhemmin elämää suurempaan seikkailuun. Aloin tiedostaa ongelmiani ja päätin lopulta tehdä töitä niiden selvittämiseksi. Polkuni varrelta poimin kolme inspiroivaa sanaa: Tiedosta, Tunnista ja Tunnusta, ja näillä sanoilla olikin taivaallinen merkitys. Opiskelin, kuvasin tapahtumapaikkoja, haastattelin henkilöitä jotka tapahtumista tiesivät ja auki kirjoitin omaa elämääni ja sukuni historiaa.  Ihmettelen edelleen valokuvaa Ristin juurella, joka on otettu huhtikuussa vuonna 1994 Raamattu elää koskettaa näyttelyni yhteydessä Hollolan kunnanviraston aulassa. Näyttelyn rekvisiitaksi minun piti saada isoäitini veljen tekemä vesikelkka omalle syntisäkilleni. Enpä tuolloin osannut ajatella, että ”kuva” on todella profeetallinen. Sanoilla ja kuvilla tässä savotassa oli minulle suuri merkitys. Usein olenkin kiitollisena ihmetellyt Jumalan kärsivällisyyttä, pitkämielisyyttä ja uskollisuutta. On valtavaa armoa päästä sovintoon ja yhteyteen Jeesuksen, todellisen Elämän kanssa. Tämä on vahvistanut uskoa ja luottamusta Kaikkivaltiaaseen Kolmiyhteiseen Jumalaan ja Hänen johdatukseensa.
Painotuoteessa kerron Jumalan armollisesta johdatuksesta elämäni sirpaleiden keskeltä Elämän tielle – varjon alta valoon. Se kertoo osattomuudesta olemassaoloon ja yhteyteen. Häpeän, syyllisyyden ja yli sukupolvisten taakkasiirtymien alta vapauteen.

Kirjasta, pehmeäkantinen, on mahdollista tilata sp. osoitteesta makaru46@gmail.com  tai puh. 0400 883 482 10,00 € hintaan, [toimitus tarvittaessa + 7,00 €] maksu Helmi Säästöpankki Marjatta Kanth-Ruusunen tilille FI95 4212 0010 2554 00.

Kesäteatterimatka la 8.6.2019 Vivamon Raamattukylään. Esitykset: Laupias samarialainen sekä musiikkinäytelmä Paratiisin portilla. ”Joskus on lähdettävä liikkeelle voidakseen astua uuteen!” Tule mukaan ja vietä keidashetki luonnon helmassa, ”Paratiisin portilla” Lohjan Vivamossa.

Syksyn hemmotteluloma täysihoidolla 8 pv  445,00 € 21.-28.10.2019 Fra Mare Haapsalu
Joulumatka täysihoidolla 

Lisäinfoa kaikista matkoista safed94.com välilehti Matkat ja retket tai puh. 0400 883 482 Marjatta. Matkan tekninen toteutus Seppo-Juhani Oy/Sjoy Travel-Lines

Sisälähetysseura Safed ry:n työtä on mahdollista tukea tilin  FI52 4212 1420 0128 52  kautta. Kiitos tuesta!

Kaunista ja virkistävää kesäaikaa Psalmin 68:5–11 ajatusten myötä
Marjatta Kanth-Ruusunen

a2

Saaronin tulppaani, kiven ja tuhkan keskellä Negevin autiomaassa 1992

 

Mainokset