Matkat ja retket

Kesäteatterimatka Lohjan Vivamoon 22.6.2023

Musiikkinäytelmät Aurinkoranta sekä Salomen valinta.

Matkan hinta on 70 €, sisältää matkat, pääsyliput esityksiin, lounaan sekä iltapäiväkahvit.

Ilm. 29.5.2023 mennessä Marjatta puh. 0400 883482

Aurinkoranta

Aurinkoranta -näytelmä palaa tänä kesänä ohjelmistoon parin vuoden tauon jälkeen.

Työhönsä pettynyt pappi kohtaa muistisairaan Paavon, jonka vaimo on muuttanut pysyvästi Aurinkorannalle, taivaaseen. Pappi kamppailee kutsumuksensa kanssa. Onko hän ymmärtänyt kutsumuksen väärin ja onko kaikki ollut turhaa? Yksityiselämän puolellakin on haasteita. Suhde vaimoon ja poikaan on muuttunut etäiseksi.

Nuori, hyväsydäminen muusikko Tuomas odottaa löytävänsä oman paikan elämässä. Kahdeksan vuotias Lilli kaipaa turvallista aikuista, joka pitäisi hänelle seuraa koulupäivän jälkeisinä yksinäisinä tunteina.

Näiden yksinäisten ihmisten tarinat risteävät koskettavassa musiikkinäytelmässä.

Ohjaus: Matias Nyman
Käsikirjoitus: Anna-Mari Kaskinen
Koreografi: Sari Perttu
Musiikki: Tommi Kalenius, Perttu Pölönen
Puvustus: Tarja Mikkola
Lavastus: Matias Nyman ja tiimi

Näytelmän kesto: n. 1,15 h
Esityspaikka: Näytelmä esitetään ulkona. Yleisö siirtyy esityspaikalta toiselle näytelmän aikana.
Esteettömyys: Reitti kulkee hiekkatietä pitkin. Kohtauspaikat ovat teltassa, nurmikolla ja rannassa (paikoitellen apuvälineiden avulla liikkuville voi olla haastavaa reitin varrella oleva pitkä ylämäki sekä pehmeä hiekkaranta).

Salomen valinta

Kesän 2023 uutuusnäytelmä, Salomen valinta, kertoo Sebedeuksen perheen elämästä. 

Sebedeuksella on hyvin toimeentuleva kalastusalan yritys ja tulevaisuuden suunnitelmat on selvät. Eräänä päivänä Jeesus kutsuu perheen pojat, Johanneksen ja Jaakobin, uuteen tehtävään. Poikien päätös vaikuttaa koko perheen elämään. Isä Sebedeus joutuu luopumaan pojistaan, joiden varaan hän on laskenut yrityksensä tulevaisuuden. Toinen yllätys seuraa, kun perheen äiti, Salomekin, jättää hyvän toimeentulon ja mukavan elämän, ja seuraa poikiaan opetuslasten joukkoon.

Salomen ja poikien liittyminen opetuslasten joukkoon ei suju haasteitta. Salome odottaa pojilleen parempaa asemaa sukulaisuuden perusteella, mutta saa kuulla yllättävän vastauksen. Salome joutuu kouluun, jossa hänen arvonsa ja tavoitteensa punnitaan.

Mitä Jeesuksen seuraaminen merkitsee yksityiselle ihmiselle ja koko yhteisölle?

Näytelmän kesto: n. 1 h
Esityspaikka: Näytelmä esitetään ulkona. Yleisö siirtyy esityspaikalta toiselle näytelmän aikana.
Esteettömyys: Reitti kulkee hiekkatietä pitkin. Kohtauspaikat ovat tien varrella, nurmikolla ja rannassa (paikoitellen apuvälineiden avulla liikkuville voi olla haastavaa reitin varrella oleva pitkä ylämäki sekä pehmeä hiekkaranta).

Ulkoilupäivä Suomenniemen maisemissa 8.7.2023

Hinta 55,00 € sis. kuljetus, ”kevyt kenttälounas” grillausta ja tanssia

Ilm. Seppo-Juhani puh. +358 40 506 0330

Syksyn kylpylämatka Fra Mare Haapsalu 15.-22.10.2023 Matkan hinta kansipaikoin, täysihoidolla 495,00 €/2 hh huoneissa, 1 heng. huonelisä 140,00 € HUOM! Matkaan muutama paikka vielä vapaana

(Lounge tilassa matkustettaessa matkan hinta on 550,00 €/hengeltä) Ilm. 1.7.2023 mennessä puh. Marjatta 0400 883 482 tai Seppo-Juhani 040 506 0330

Yleinen matkaohje kylpylämatkoille, hyvä tietää matkaa suunniteltaessa.


Matkustusasiakirjat; 
Viroon matkustava Suomen kansalainen tarvitsee voimassa olevan passin tai virallisen kuvallisen henkilökortin, myös lapset. Suositeltavaa olla mukana EU-sairasvakuutuskortti (Kelasta maksutta).
Loman aikana käytettävät lääkkeet; alkuperäispakkauksessaan käsimatkatavaroihin.
Matkatavarat; Matkatavaroissa tulee olla asiakkaan tiedot, (nimi, puhelinnumero jne.) Tullisäännösten vuoksi tupakka- tai alkoholituotteet tulee jokaisen kuljettaa käsimatkatavarana laivaan ja laivasta pois.
Unohtuneet matkatavarat; palautus asiakkaan omalla kustannuksella.
Matkavakuutus; Matkatoimisto SJOY/Safed ry ei vastaa henkilökohtaisista tapaturmista eikä matkustajien omaisuutta kohdanneista vahingoista. Kehotamme peruutusturvan sisältävää matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen hankkimista.
Peruutusten osalta noudatetaan kylpylämatkoilla Seppo-Juhani OY/SjoyTravelin erityis matkaehtojen kohtaa erityis matkat. Tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturvaa on aina haettava vakuutuksesta.
Matkan hintaan sisältyy; Bussikuljetukset meno-paluu/laivamatkat matkakirjeessä mainitulla laivalla kansipaikoin. Majoitukset 2 hengen huoneissa, lääkärin/hoitajan määräämät hoidot 2-3 päivässä. Puoli-/täysihoitoruokailut sovitun mukaan.

1. Matkapäivä. Matkaan lähdetään sovittuna päivänä ja kellonaikana ilmoitetuilta pysäkeiltä, (pysäkillä tulee olla 10 min ennen). Käytettävä laiva ja satama ilmoitetaan matkakirjeessä. Laivaliput kansipaikoin jaetaan satamassa/bussissa. Tallinnasta matka jatkuu välittömästi kohti kohdekylpylää. Saapuminen hotellille, ja majoittuminen. Huoneen saa käyttöön viimeistään klo 15.00. Joissakin kylpylöissä on infotilaisuus saapumis- tai seuraava päivä (selviää aina hotellilla). Pakettiin kuuluvat lääkärin tulotarkastukset alkavat vastaanotosta saadun ohjeen mukaisesti, mahdollisesti jo samana päivänä. Puoli- tai täysihoitopakettiin kuuluu tulopäivän päivällinen sekä
kylpylässä oloaikana aamiainen ja päivällinen.

2.-5. Matkapäivät. Ohjelma jatkuu valitun kylpylän, matkan pituuden sekä jokaisen henkilökohtaisen hoito-ohjelman mukaan. Ruokailusta, lisämaksullisista retkistä, ilta-ohjelmista sekä muusta kylpylälomaan liittyvistä asioista saatte tiedot kylpylän ilmoitustaululta.

6. Matkapäivä. Kotimatkalle lähtöpäivä.
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Avaimet palautetaan kylpylän resepsuuniin. Matkatavarat bussiin; sovitun aikataulun mukaan ja lähtö kohti Tallinnaa. Tieto lähtöajasta on kylpylän ilmoitustaululla. Tavarat  voi jättää autoon laivamatkan ajaksi paitsi Huom! jokainen kuljettaa mahdolliset alkoholijuomat/ savukkeet käsimatkatavarana Suomeen. Helsingistä bussikuljetus lähtöpaikkakunnalle välittömästi.

Matkan tekninen toteutus;  Seppo-Juhani Oy/Sjoy Travel-Lines toimii virallisena matkanjärjestäjänä jolla on vakuus Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolla.

Kuluttajavirastonumero: 4409/05/MjMv, Y-tunnus 0803891-1 

Ilm. ja tiedustelut Seppo-Juhani Oy puh. +358 4050 60330

Marjatta Kanth-Ruusunen puh. 0400-883482


Advertisement