Matkat ja retket

Anna aikaa itsellesi

Kevään kylpylämatka Pärnuun 1.-6.5.2022

Täysihoitohinta 420 €

Hintaan sisältyy…

Täysihoito 420 € 2 hlö/huoneissa, (yhden hengen huonelisä 17 €/yö).

Matkat: Hollola – Lahti – H:ki – Tallinna – Pärnu ja paluu. Bussi mukana matkan ajan. Ruokailut kylpylässä olo aikana. Henkilökohtainen hoitojen suunnittelu lääkärin kanssa (3 hoitoa/päivä, ma-to).

Hoitopaketin valinnaishoitoja esim. Osokeriitti-parafiinihoito 15 min., klassinen hieronta 20 min., hierontatuoli 15 min., inhalaatiohoito 10 min., yrttiporekylpy 20 min., jalkojen pyörrekylpy 15 min., suolahoito 30 min, turvehoito 20 min, paikallinen kylmähoito 10–15 min. Jalkojen laskimohoito geelillä.  Aamuvoimistelu tai Vesivoimistelu ryhmässä 30 min.

Lisäksi vuonna 2022 1 lisähoito viikossa. Valinnaisena: Hierontatuoli 15 min, tai suolahoito, tai veren-sokeritutkimus, tai kolesterolin tutkimus, tai hemoglobiinin tutkimus, tai PSA-testi, tai virtsa-koe tutkimus.

Spa Saagan sauna- ja allasosaston käyttö aukiolo aikoina (5.5. suljettu, C-talon saunaosasto kylpylävieraiden käytössä klo 15.00–22.00) Kuntosalin käyttö aukiolo aikoina.

Talonkierros ma klo 8.15 ja klo 10.00 lähtä ala-aulasta.

Iltaohjelmaa mm. Luento Välitä Muististasi Spa Viiking 4 kerros kokoustila

Tiedustelut ja ilm. Marjatta Kanth-Ruusunen puh. 0400 883 482

Tervetuloa matkaan mukaan, kerrothan matkasta myös ystäväpiirissäsi!

Matkanjärjestäjä Seppo-Juhani Oy

Matkatoimisto Seppo-Juhani Oy/Sjoy Travel-Lines toimii virallisena matkanjärjestäjänä jolla on vakuus Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolla. Kuluttajavirastonumero: 4409/05/MjMv, Y-tunnus 0803891-1

Yleinen matkaohje kylpylämatkoille,
hyvä tietää matkaa suunniteltaessa.

Matkustusasiakirjat; Viroon matkustava Suomen kansalainen tarvitsee voimassa olevan passin tai virallisen kuvallisen henkilökortin, myös lapset. Suositeltavaa olla mukana EU-sairasvakuutuskortti (Kelasta maksutta).
Loman aikana käytettävät lääkkeet; alkuperäispakkauksessaan käsimatkatavaroihin.
Matkatavarat; Matkatavaroissa tulee olla asiakkaan tiedot, (nimi, puhelinnumero jne.) Tullisäännösten vuoksi tupakka- tai alkoholituotteet tulee jokaisen kuljettaa käsimatkatavarana laivaan ja laivasta pois.
Unohtuneet matkatavarat; palautus asiakkaan omalla kustannuksella.
Matkavakuutus; Matkatoimisto SJOY/Safed ry ei vastaa henkilökohtaisista tapaturmista eikä matkustajien omaisuutta kohdanneista vahingoista. Kehotamme peruutusturvan sisältävää matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen hankkimista.
Peruutusten osalta noudatetaan kylpylämatkoilla Seppo-Juhani OY/SjoyTravelin erityis matkaehtojen kohtaa erityis matkat. Tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturvaa on aina haettava vakuutuksesta.
Matkan hintaan sisältyy; Bussikuljetukset meno-paluu/laivamatkat matkakirjeessä mainitulla laivalla kansipaikoin. Majoitukset 2 hengen huoneissa, lääkärin/hoitajan määräämät hoidot 2-3 päivässä. Puoli-/täysihoitoruokailut sovitun mukaan.

1. Matkapäivä. Matkaan lähdetään sovittuna päivänä ja kellonaikana ilmoitetuilta pysäkeiltä, (pysäkillä tulee olla 10 min ennen). Käytettävä laiva ja satama ilmoitetaan matkakirjeessä. Laivaliput kansipaikoin jaetaan satamassa/bussissa. Tallinnasta matka jatkuu välittömästi kohti kohdekylpylää. Saapuminen hotellille, ja majoittuminen. Huoneen saa käyttöön viimeistään klo 15.00. Joissakin kylpylöissä on infotilaisuus saapumis- tai seuraava päivä (selviää aina hotellilla). Pakettiin kuuluvat lääkärin tulotarkastukset alkavat vastaanotosta saadun ohjeen mukaisesti, mahdollisesti jo samana päivänä. Puoli- tai täysihoitopakettiin kuuluu tulopäivän päivällinen sekä
kylpylässä oloaikana aamiainen ja päivällinen.

2.-5. Matkapäivät. Ohjelma jatkuu valitun kylpylän, matkan pituuden sekä jokaisen henkilökohtaisen hoito-ohjelman mukaan. Ruokailusta, lisämaksullisista retkistä, ilta-ohjelmista sekä muusta kylpylälomaan liittyvistä asioista saatte tiedot kylpylän ilmoitustaululta.

6. Matkapäivä. Kotimatkalle lähtöpäivä.
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Avaimet palautetaan kylpylän resepsuuniin. Matkatavarat bussiin; sovitun aikataulun mukaan ja lähtö kohti Tallinnaa. Tieto lähtöajasta on kylpylän ilmoitustaululla. Tavarat  voi jättää autoon laivamatkan ajaksi paitsi Huom! jokainen kuljettaa mahdolliset alkoholijuomat/ savukkeet käsimatkatavarana Suomeen. Helsingistä bussikuljetus lähtöpaikkakunnalle välittömästi.

Matkan tekninen toteutus;  Seppo-Juhani Oy/Sjoy Travel-Lines toimii virallisena matkanjärjestäjänä jolla on vakuus Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolla.

Kuluttajavirastonumero: 4409/05/MjMv, Y-tunnus 0803891-1 


Kesäteatteriretki Kansan Raamattuseuran Raamattukylään Lohjalle la 30.7.2022

Retken hinta 65 € sisältää pääsyliput kahteen esitykseen (lapsi alle 12 v. 45,00 €) matkan, sekä lounaan ja päiväkahvit. Ilm. 30.6.mennessä Marjatta puh 0400-883 482

Retkelle osallistujia ei ole erikseen vakuutettu matkanjärjestäjän puolesta.

Matkan tekninen toteutus; Seppo-Juhani Oy/Sjoy Travel-Lines

SISARENI MARTTA JA MARIA LA 30.7.2022 klo 11.00

Sisareni Martta ja Maria, kuvaa elämää ja ihmissuhteita Betanian pienessä kylässä. Sisarukset Martta, Maria ja Lasarus asuvat siellä ja saavat usein vieraakseen ystävänsä Jeesuksen. He saavat kokea ihmeellisiä asioita, kun Jeesus kohtaa henkilökohtaisesti heistä jokaisen.

Ohjaus: Matias Nyman
Käsikirjoitus: Anna-Mari Kaskinen
Koreografi: Sari Perttu
Musiikki: Tommi Kalenius, Perttu Pölönen
Puvustus: Tarja Mikkola
Lavastus: Matias Nyman ja tiimi

Näytelmän kesto: n. 45 min ja se esitetään ulkona. Näytelmä sopii kaiken ikäisille.
Esityspaikka: Näytelmä esitetään ulkona.
Esteettömyys: Näytelmä on pääosin esteetön. Reitti kulkee hiekkatietä pitkin. Apuvälineiden avulla liikkuville: reitin varrella on mennessä yksi alamäki ja tullessa ylämäki. Avustaja pääsee ilmaiseksi esitykseen.

VIVARNIA La 30.7.2022 klo 14.00

Kesän 2022 uutuusnäytelmän Vivarnian tapahtumat sijoittuvat tulevaisuuteen. Kansainvälinen Virtual Forest -yritys pilotoi uutta hanketta pikkukaupunkiin. Toteutuessaan se tietäisi metsän salaperäisille asukkaille suuria vaikeuksia. Alkaa jännittävä seikkailu, kun joukko lapsia alkaa etsiä ratkaisua tilanteeseen. He kuulevat asioista, joista on vaiettu vuosikymmenten ajan.

Ohjaus: Matias Nyman
Käsikirjoitus: Anna-Mari Kaskinen
Koreografi: Sari Perttu
Musiikki: Tommi Kalenius, Perttu Pölönen
Puvustus: Tarja Mikkola
Lavastus: Matias Nyman ja tiimi

Näytelmän kesto: n. 1 h 15 min. Näytelmä on ikärajaton.
Esityspaikka: Näytelmä esitetään ulkona. Yleisö siirtyy esityspaikalta toiselle näytelmän aikana tietä pitkin.
Esteettömyys: Näytelmä on pääosin esteetön. Reitti kulkee hiekkatietä pitkin. Apuvälineiden avulla liikkuville haastavaa voi olla reitin varrella oleva pitkä ylämäki. Avustaja pääsee ilmaiseksi esitykseen.