Matkat ja retket

Kesäteatteriretki Vivamon Raamattukylään to 29.7.2021

Aurinkoranta


Aurinkoranta on kertomus odotuksesta ja kaipauksesta. Nuori muusikko Tuomas odottaa löytävänsä
työn ja elämäntehtävän. Kahdeksanvuotias Siru kaipaa turvallista aikuista, joka pitäisi hänelle seuraa koulupäivän jälkeisinä yksinäisinä tunteina.
Muistisairaan Paavon tytär odottaa, että isälle avautuisi paikka hoitokodissa. Paavo kaipaa edesmennyttä vaimoaan, Sylviä, ja toivoo jo pääsevänsä hänen luokseen. Väsynyt pappi odottaa eläkepäiviä ja pohtii, onko hän ymmärtänyt kutsumuksensa väärin.
Miten nämä erilleen ajautuneet ihmiset löytävät yhteyden toisiinsa ja merkityksen elämälleen?

Sisareni Martta ja Maria

Martta, Maria ja heidän veljensä Lasarus ovat Raamatun kuuluisimpia sisaruksia. He olivat Jeesuksen läheisiä ystäviä. Jeesus vieraili heidän kodissaan Betanian kylässä ja otti opetuslapsiakin mukaansa.

Vieraiden saapuessa Martalla ja Marialla oli kädet täynnä työtä, mutta Maria asettui Jeesuksen jalkojen juureen kuuntelemaan häntä. Naisten erilaiset roolit herättivät ristiriitoja jo silloin. ”Martta, Martta, sinä huolehdit ja hätäilet niin monista asioista. Vain yksi on tarpeen. Maria on valinnut hyvän osan eikä sitä oteta häneltä pois.”, Jeesus muistutti. Kun Lasarus sairastui, Jeesus jätti kaiken muun ja kulki pitkän matkan ystäviensä luokse. Sisarusten elämä muuttui, koska he olivat Jeesuksen ystäviä.

Retken hinta on aik. 60 €, alle 12v. 55 €, joka sisältää matkat, lounaan, päiväkahvit sekä kaksi teatteriesitystä Vivamon Raamattukylässä. Matka toteutetaan yhteistyössä Matkatoimisto SjoyTravelin in kanssa, sillä varauksella mikäli ”Korona” viranomaismääräykset sen sallivat. Tiedustelut ja sitovat ilm. 12.7.2021 mennessä Marjatta Kanth-Ruusunen 0400-883482

”Anna aikaa itsellesi” kylpylämatka odottelee toteutumistaan…

 

Viiking_Spa_Hotell_veekeskuse_koopad
Spa Viiking, Saaga vesikeskus

Matkan tekninen toteutus; Seppo-Juhani Oy/Sjoy Travel-Lines toimii virallisena matkanjärjestäjänä jolla on vakuus Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolla. Kuluttajavirastonumero: 4409/05/MjMv, Y-tunnus 0803891-1

Yleinen matkaohje kylpylämatkoille,
hyvä tietää matkaa suunniteltaessa.

Matkustusasiakirjat; Viroon matkustava Suomen kansalainen tarvitsee voimassa olevan passin tai virallisen kuvallisen henkilökortin, myös lapset. Suositeltavaa olla mukana EU-sairasvakuutuskortti (Kelasta maksutta).
Loman aikana käytettävät lääkkeet; alkuperäispakkauksessaan käsimatkatavaroihin.
Matkatavarat; Matkatavaroissa tulee olla asiakkaan tiedot, (nimi, puhelinnumero jne.) Tullisäännösten vuoksi tupakka- tai alkoholituotteet tulee jokaisen kuljettaa käsimatkatavarana laivaan ja laivasta pois.
Unohtuneet matkatavarat; palautus asiakkaan omalla kustannuksella.
Matkavakuutus; Matkatoimisto SJOY/Safed ry ei vastaa henkilökohtaisista tapaturmista eikä matkustajien omaisuutta kohdanneista vahingoista. Kehotamme peruutusturvan sisältävää matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen hankkimista.
Peruutusten osalta noudatetaan kylpylämatkoilla Seppo-Juhani OY/SjoyTravelin erityis matkaehtojen kohtaa erityis matkat. Tilausmatkaa koskevien peruutusehtojemme mukaan viime hetken peruutuksen tapahtuessa (myös sairastapaukset) peruutusturvaa on aina haettava vakuutuksesta.
Matkan hintaan sisältyy; Bussikuljetukset meno-paluu/laivamatkat matkakirjeessä mainitulla laivalla kansipaikoin. Majoitukset 2 hengen huoneissa, lääkärin/hoitajan määräämät hoidot 2-3 päivässä. Puoli-/täysihoitoruokailut sovitun mukaan.

1. Matkapäivä. Matkaan lähdetään sovittuna päivänä ja kellonaikana ilmoitetuilta pysäkeiltä, (pysäkillä tulee olla 10 min ennen). Käytettävä laiva ja satama ilmoitetaan matkakirjeessä. Laivaliput kansipaikoin jaetaan satamassa/bussissa. Tallinnasta matka jatkuu välittömästi kohti kohdekylpylää. Saapuminen hotellille, ja majoittuminen. Huoneen saa käyttöön viimeistään klo 15.00. Joissakin kylpylöissä on infotilaisuus saapumis- tai seuraava päivä (selviää aina hotellilla). Pakettiin kuuluvat lääkärin tulotarkastukset alkavat vastaanotosta saadun ohjeen mukaisesti, mahdollisesti jo samana päivänä. Puoli- tai täysihoitopakettiin kuuluu tulopäivän päivällinen sekä
kylpylässä oloaikana aamiainen ja päivällinen.

2.-7. Matkapäivät. Ohjelma jatkuu valitun kylpylän, matkan pituuden sekä jokaisen henkilökohtaisen hoito-ohjelman mukaan. Ruokailusta, lisämaksullisista retkistä, ilta-ohjelmista sekä muusta kylpylälomaan liittyvistä asioista saatte tiedot kylpylän ilmoitustaululta.

8. Matkapäivä. Kotimatkalle lähtöpäivä.
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Avaimet palautetaan kylpylän resepsuuniin. Matkatavarat bussiin; sovitun aikataulun mukaan ja lähtö kohti Tallinnaa. Tieto lähtöajasta on kylpylän ilmoitustaululla. Tavarat  voi jättää autoon laivamatkan ajaksi paitsi HUOM!  jokainen kuljettaa mahdolliset alkoholijuomat/savukkeet käsimatkatavarana Suomeen.
Helsingistä bussikuljetus  lähtöpaikkakunnille välittömästi
.

Matkan tekninen toteutus;  Seppo-Juhani Oy/Sjoy Travel-Lines toimii virallisena matkanjärjestäjänä jolla on vakuus Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolla. Kuluttajavirastonumero: 4409/05/MjMv, Y-tunnus 0803891-1