Elämän tiellä Varjosta valoon…

Kirjan mainoskuva

Elämän tiellä – Varjosta valoon kirjani on henkilökohtainen, värikäs ja vaiherikas kertomus selviytymisen matkasta olemassaoloon ja yhteyteen, ylisukupolvisista taakkasiirtymistä toipumiseen ja elämän tarkoituksen löytymiseen.

Omakohtaiset kriisit ja traumat ovat koskettaneet elämääni varhaislapsuudesta asti. Kysymykseni mikä minua vaivaa vei elämää suurempaan seikkailuun Pyhän Kolmiyhteisen Jumalan varassa ja johdatuksessa. Tiedostin ongelmiani ja päätin lopulta tehdä töitä niiden selvittämiseksi.

Polkuni varrelta poimin kolme inspiroivaa sanaa: Tiedosta, Tunnista ja Tunnusta. Kuvasin tapahtumapaikkoja, haastattelin henkilöitä, jotka tapahtumista vielä jotakin tiesivät. Sanoilla ja kuvilla on merkitystä.
On totta, ettei menneisyyttä voi muuttaa, mutta menneisyyden vaikutuksia on mahdollista muuttaa. Oman elämänhistorian tuntemus vapauttaa armahtavaisuuteen, anteeksiantamiseen sydämen tasolla, lähisuhteissa ja suhteessa omaan itseen. Ainoa mitä menneisyydestäni voin muuttaa, on tapa jolla sitä tarkastelen. Resilienssi, muutosjoustavuus, on tahtoratkaisu, osa rakennemuutoksen hallintaa omaan lähihistoriaan.

Tilaukset  makaru46@gmail.com tai puh. 0400-883 482
Kirjan hinta 20 € + postikulut 7,00 €.

.